Merel Titshof

Wat ik belangrijk vind is dat we op lokaal niveau meer kunnen bereiken, ons meer kunnen toespitsen op de punten die voor onze gemeente belangrijk zijn en dat we samen in balans aan een betere toekomst kunnen werken. Daarom sta ik op de lijst van Gemeente Belangen Hof van Twente.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam in het voortgezet onderwijs, waarin ik regelmatig te maken heb met jonge mensen die een beroep doen op jeugdhulpverlening. Helaas zijn de wachttijden in veel gevallen lang, en is niet altijd de hulp beschikbaar die jongeren nodig hebben. Deze jonge mensen zijn de toekomst, en daarom zou ik me graag voor hen willen inzetten met als doel om de jeugdhulpverlening beter georganiseerd te krijgen. Hierdoor komt hopelijk niet alleen de hulp sneller, maar ervaren hulpverleners ook minder werkdruk waardoor zij hun werk met plezier kunnen verrichten.
Ook is het tekort aan woningen binnen de Hof van Twente een belangrijk aandachtspunt in mijn optiek. De woningnood is een landelijk probleem. Maar ook in de Hof raken we inwoners kwijt die juist graag met plezier in de gemeente willen wonen, maar helaas geen passende woonoplossing kunnen vinden, waardoor ze uitwijken naar andere plaatsen en gemeenten.
Duurzaam handelen en denken heeft niet alleen te maken met zuinig zijn op wat we hebben, maar ook met kansen creëren voor de toekomst. Daarom wil ik mij graag inzetten voor Gemeente Belangen. Zodat niet alleen wij in deze huidige tijd kunnen genieten van onze gemeente, maar ook de generaties die ons opvolgen de toekomst positief tegemoet kunnen gaan in de Hof van Twente.
Als je wil gaan voor een partij die weet wat er in de gemeente speelt en zich daar los van de landelijke politiek op heeft afgestemd – stem dan op Gemeente Belangen Hof van Twente.